Over ons

Firmanaam:

Radio BBB V.O.F.

Adres:

Oliemolen 1
7587SH De Lutte
Nederland

Contact:

info [at] radiobbb.nl

Per post: Radio BBB V.O.F., Oliemolen 1, 7587SH De Lutte, Nederland

Of snel via contactformulier

Vertegenwoordigd door:

M. Bojovic en Z. Karacic

BTW-nummer:

NL820481075B01

Geregistreerd:

KvK-nummer: 24311140

Vrijwaring

Aansprakelijkheid voor inhoud

De inhoud van onze site is met de grootste zorg tot stand gekomen. We kunnen echter niet garanderen dat de inhoud correct, volledig of up-to-date is. Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina’s volgens 7, paragraaf 1 van de Duitse Telemediawet (TMG). Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht om verzonden of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten.

Verplichtingen tot het verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie volgens de algemene wetten blijven onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter alleen mogelijk vanaf het moment dat kennis is genomen van een concrete inbreuk. Na kennisgeving van dergelijke schendingen zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor de links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, waarop wij geen invloed hebben op de inhoud. Daarom kunnen wij geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor deze externe inhoud. De betreffende aanbieder of exploitant van de pagina’s is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina’s. De gelinkte pagina’s werden gecontroleerd op mogelijke wettelijke overtredingen op het moment van linken. Illegale inhoud was niet herkenbaar op het moment van linken.

Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina’s is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een inbreuk. Zodra we op de hoogte zijn van wetsovertredingen, zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor database met reserveonderdelen

Onze leveranciers zijn verantwoordelijk voor de inhoud van de onderdelendatabase. Productnamen, logo’s en afbeeldingen die hier worden gebruikt, zijn eigendom van de betreffende fabrikant of eigenaar en dienen alleen ter identificatie!

Auteursrechten

De inhoud en werken op deze pagina’s die door de exploitanten van de site zijn gemaakt, zijn auteursrechtelijk beschermd. Voor vermenigvuldiging, bewerking, distributie en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht is de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker vereist.

Voor zover de inhoud van deze site niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in acht genomen. Met name inhoud van derden is als zodanig gemarkeerd. Mocht u desondanks kennis krijgen van een inbreuk op het auteursrecht, dan verzoeken wij u ons hiervan op de hoogte te stellen. Zodra we op de hoogte zijn van wettelijke overtredingen, zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS), dat u hier kunt vinden https://ec.europa.eu/consumers/odr/.
We zijn bereid deel te nemen aan een buitengerechtelijke arbitrageprocedure voor een arbitragecommissie voor consumenten.
Verantwoordelijk is Online Dispute Resolution (OS), Europese Commissie, 1049 Bruxelles, België, https://ec.europa.eu/consumers/odr.